Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik forklarer generelt hvordan vi beskytter privatlivets fred for dine personlige oplysninger. Det gælder alle personlige oplysninger, du giver os, når du registrerer hos os.
 
Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer af personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, afhænger af indsamlingsbetingelserne og den type tjeneste, du anmoder om fra os. Når du f.eks. Ønsker at købe et produkt fra denne hjemmeside, kan vi samle detaljer som dit navn, din e-mail-adresse, forsendelsesadresse, faktureringsadresse og andre oplysninger, der er relevante for dit køb.
 
Da vi ifølge loven er forpligtet til at opnå dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", antager vi, at du har givet samtykke til indsamling af al information, du har givet os til brug for i overensstemmelse med denne politik, medmindre du fortæller os Ellers.
 
Hvordan vi indsamler oplysninger

Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, når du behandler os via vores hjemmeside, eller når du har kontakt med os personligt. Vi samler ikke personlige oplysninger uden dit samtykke. Vi mener, at dit samtykke er givet, når du udfylder de felter, der er nødvendige for at lette en transaktion via denne hjemmeside.
 
Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger

Vi indsamler generelt dine personlige oplysninger til følgende formål:

1. For at lette din adgang til vores hjemmeside, produkter og tjenester
2. For at levere produkter, du har bestilt fra os
3. At give dig oplysninger om vores produkter og tjenester
4. At søge din mening om vores produkter, tjenester, markedsføring og hjemmeside.
 
Nogle af de personlige oplysninger, vi indsamler, er afgørende for, at vi er i stand til nøjagtigt at identificere, hvem der bruger tjenesten. Andre typer personlige oplysninger, vi indsamler, hjælper os med at udvikle en profil af, hvem der bruger vores service og hvad deres interesser er. Dette hjælper os med at tilbyde produkter, der passer til brugernes behov for denne hjemmeside.
 
Offentliggørelse af personlige oplysninger til tredjeparter

Vi må muligvis videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter med det formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet eller til relaterede formål, for eksempel for at fuldføre en transaktion på dine vegne eller give dig et produkt, du har købt. Vi engagerer tredjepartsentreprenører til at udføre tjenester for os, der involverer entreprenøren, der håndterer personlige oplysninger, vi har. For eksempel engagerer vi i øjeblikket tredjepartsleverandører til:
 
1. Lever produkter købt fra denne hjemmeside
2. Levering af elektroniske pengeoverførselsydelser, behandling af kreditkortkonti og relaterede tjenester
 
Sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger

Vi vil sikkert holde dine personlige oplysninger, og vi vil ikke handle, leje eller sælge det. Vi vil tage alle rimelige skridt for at sikre enhver information, vi holder om dig. Personlige oplysninger kan gemmes både elektronisk på vores computersystem. Firewalls, adgangskoder, anti-virus software og email filtre acto for at beskytte alle vores elektroniske oplysninger.
 
Ændringer i denne fortrolighedserklæring

Vi kan ændre denne privatlivspolitik som vores forretningsbehov eller loven ændres. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik opdateres på vores websted, så besøg venligst denne side regelmæssigt for at sikre, at du har vores nyeste privatlivspolitik.
 
Løse dine bekymringer

Hvis du har spørgsmål om, hvordan dine personlige oplysninger indsamles eller bruges, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer hurtigst muligt på din forespørgsel eller klage.